MET Elkaar

 ……………………MET jou
…………………….MET mij
…………………….MET ELKAAR dus!


De vrijwilligers van MET Elkaar laten je het beste uit jezelf halen. Wij geloven dat maatschappelijke inzet het beste in mensen naar boven haalt. Dat geldt zowel voor de aanbieder als voor de ontvanger. Daarom ondersteunen wij de vrijwillige inzet van inwoners van Heerhugowaard in brede zin. Wij ondersteunen zowel mensen die op zoek zijn naar structureel vrijwilligerswerk bij een organisatie, als mensen die zich particulier willen inzetten voor een individu. MET Elkaar ondersteunt maatschappelijke organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers en/of als zij advies willen op het gebied van vrijwilligerswerk.

MET Elkaar heeft aandacht voor de verschillende motivaties die mensen kunnen hebben om zich vrijwillig in te zetten: iets goed doen voor een ander, nieuwe vaardigheden opdoen, sociale netwerk uitbreiden, CV verstevigen, zinvolle dagbesteding, etc.

Elke dinsdag en donderdag zijn wij tussen 10.00 en 13.00 uur live te bezoeken bij het Zakenstation, Stationsplein 99, unit 114 in Heerhugowaard. U kunt ons ook bellen op 06 411 31 452; of mailen naar Eventueel maken we een afspraak. Doorgaans bellen en mailen wij terug op dinsdag- en donderdagochtend.

BUUV

Voor burenhulp wordt gebruik gemaakt van het digitale platform heerhugowaard.buuv.nu. BUUV is de buurtmarktplaats voor en door bewoners. Bij BUUV gaat het om vraag én aanbod van diensten die bewoners voor elkaar kunnen doen. Zonder dat er direct iets tegenover staat. Bijvoorbeeld als u uw rolcontainer zelf niet meer buiten kunt zetten. Via BUUV kunt u in contact komen met iemand in uw buurt die dit graag wekelijks voor u doet. Of misschien heeft ook u af en toe wel tijd om een buur even te helpen met een praktische klus. Wilt u actieve BUUV’er in uw wijk worden en af en toe uw buren helpen? Klik dan op de website

Vrijwilligersvacatures

Vrijwilligersvacatures van Heerhugowaardse organisaties zijn te vinden op onze website www.metelkaarinhhw.nl Meer dan 70 organisaties maken gebruik van deze website om hun vacatures kenbaar te maken. Als inwoner van Heerhugowaard ziet u dan alle actuele vacatures op een rij. Bent u wel geinspireerd maar zit uw droom vrijwilligersklus er niet bij, neem dan contact op zodat wij u persoonlijk kunnen ondersteunen in uw zoektocht.

Heeft u vragen aan MET Elkaar?

Neem dan telefonisch contact op : 06 41131452. Of stuur een email of