MET is inspirerend en zinvol werken

MET onderscheidt zich, ook als werkgever. Naast een prima salaris conform cao Sociaal Werk bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De cao kent een eigen loopbaanbudget dat je kunt aanwenden voor opleidingen; je kunt verlof en salaris tot op zekere hoogte uitruilen. We bieden een intern trainingsprogramma en een eigen budget voor congressen en begeleide intervisie. We hebben vakgroepoverleggen en een interne coach staat tot je beschikking. Als MET medewerker beschik je over uitstekende (mobiele) apparatuur en MET heeft een aantal dienstfietsen. Daarmee ben je optimaal uitgerust als ambulant sociaal werker.

MET werkt met zelforganiserende teams. Je hebt in overleg met je team veel eigen regie over je werk en, binnen de kaders, veel vrijheid je functie vorm te geven We hanteren een hands-on instelling: vergaderen als het moet en vooral dat doen wat belangrijk is. We hechten we grote waarde aan een lerende mindset.

Wil je meer weten over sociaal werk? Kijk op Sociaal Werk werkt!

Vacatures

Met enige regelmaat zijn er vacatures. Die publiceren we hier en delen we via social media (o.a. LinkedIn).
met hhw

Jeugd- en gezinscoach

Voor 28 - 32 uren per week
Voor MET Socius Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een:jeugd- en gezinscoach met als werkgebied gemeente Heerhugowaard en gemeente Langedijk.
 
Lees meer hierover
met hhw

Social Werker Opbouwwerk

Voor 28-36 uren per week
MET Heerhugowaard zoekt iemand die tot het einde van het jaar 2021 ons team kan ondersteunen. Ben jij energiek, flexibel in denken en handelen en floreer jij in een dynamische functie? Dan zoeken wij jou. Als sociaal werker bij MET ben je daar waar en wanneer bewoners elkaar ontmoeten (op straat en in de publieke ruimtes) en je legt actief contacten in de wijk.
Lees meer hierover
met hhw

Sociaal Werker Jongerenwerk

Voor 24 uren per week
MET Heerhugowaard zoekt per direct iemand die ons team kan ondersteunen. Ben jij energiek en floreer jij in een dynamische functie? Dan zoeken wij jou. Als sociaal werker bij MET ben je daar waar en wanneer bewoners elkaar ontmoeten (op straat en in de publieke ruimte) en leg je actief contacten in de wijk. Je kent de wijk, zijn inwoners en de mensen die er werken. Je bent onderdeel van een zelf-organiserend team met diverse specialismen. 
 
 
Lees meer hierover
met hhw

Open sollicitaties MET

Een open sollicitatie sturen kan altijd. Als we denken dat het zinvol is, gaan we in ieder geval kennis met je maken. Als zich in de toekomst dan een vacature voordoet, heb je mogelijk een streepje voor. MET werkt met zelforganiserende teams. Je hebt in overleg met je team veel eigen regie over je werk en, binnen de kaders, veel vrijheid je functie vorm te geven. MET onderscheidt zich, ook als werkgever.
Lees meer hierover