Kan MET interessant zijn voor uw gemeente of organisatie?

Integraal, deskundig, dichtbij – dat is wat u van MET kunt verwachten.
We zijn zichtbaar aanwezig in de wijken en staan naast bewoners. We werken vraaggericht, methodisch en resultaatgericht en hebben een hands on mentaliteit; we zijn liever in de wijk dan aan de vergadertafel.
We hebben eigen methodieken, instrumenten en registratiesystemen die passen bij onze manier van werken en waarmee we de resultaten en effecten registreren. Zo beschikken we onder andere over een ContactApp waarmee we ons wijkwerk inzichtelijk kunnen maken.
Essentieel voor de MET-teams is de integraliteit: werken met verschillende disciplines in een team, gecoacht vanuit één visie door één manager. Om echt naast de bewoners te kunnen staan, kiezen wij ervoor geen indicatiestelling en dwang/ drang aan de teams toe te voegen.
Tot slot zijn we zijn helder en compleet in onze rapportages.

Spreekt dit alles u aan?

Neemt u dan contact op met Tilly Kersten, directeur-bestuurder van WelschapSocius, E - T 06 24624364; of met Lenda Bruin, algemeen manager MET Heerhugowaard, E   - T 06 25545642.
We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en denken met u mee of en hoe de MET werkwijze ook voor u meerwaarde kan hebben.