Dag van de Mantelzorg op zondag 10 november

Omdat veel ondernemers op zondag geen bijdrage konden leveren, en meer dagen natuurlijk nóg leuker is, hebben we de activiteiten verspreid over de hele week: van 2 t/m 10 november. Omdat in deze week ook ‘Vrijwilligers bedankt’ plaatsvindt, hebben we besloten om samen te werken. Het wordt dus een week vol leuke activiteiten om mantelzorgers én vrijwilligers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Sommige activiteiten zijn alleen voor mantelzorgers, daarbij doen we ons best om iemand van MET aanwezig te laten zijn om even te horen hoe het met u gaat.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk

Inschrijven voor de dag van de mantelzorg kan vanaf 1 oktober. U mag zich voor 1 activiteit inschrijven. U kunt zich inschrijven via de volgende website: https://www.vrijwilligers-bedankt.nl/gemeente/heerhugowaard.

Bij het kopje: wat voor vrijwilligerswerk doet u? Vult u in: mantelzorg. Laat ons weten waar u graag bij wilt zijn. Ziet u belemmeringen om te komen? Neem dan gerust contact met ons op, dan gaan wij samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Op zaterdag 2 november bent u van harte welkom vanaf 10:30 uur bij de feestelijke opening. De week vol activiteiten gaat van start in het Cool Theater en wordt geopend door de wethouder. Onder het genot van koffie en/of thee met iets lekkers erbij kunt u genieten van deze ochtend. Vanaf 12:00 uur start de lunch. Voor deze activiteit hoeft u zich niet in te schrijven. 

Schakel een zorgmaatje in  

Mocht u, uw zorgvrager niet alleen willen laten dan biedt MET een zorgmaatje aan. Een zorgmaatje zorgt ervoor dat u onbezorgd kunt genieten van de door u gekozen activiteit. Mocht u gebruik willen maken van een zorgmaatje, neemt u dan contact op met ons via: